Gogol Bordello (USA)

Gogol Bordello

New Yorkista saapuvaa gypsypunk-yhtyettä Gogol Bordelloa pidetään yhtenä maailman parhaimmista livebändeistä ja keikoista heitetään legendaa vielä vuosienkin kuluttua. Eikä syyttä, punkia, itäeurooppalaisia kansansäveliä, pumppaavaa Balkanin rytmiä sekä haitaririffejä luovasti sotkeva kopla piiskaa yleisön ja itsensä sellaiseen hurmokseen, ettei auta kuin pomppia henkensä edestä!

Gogol Bordellon keulilla kansaa villitsee Eugene Hütz, Ukrainassa syntynyt hengittävä höyrykone, jonka energia ei lopu koskaan. Elämä on vienyt karismaattisen solistin New Yorkin alakulttuuriklubeilta festivaalilavoille, taidegallerioihin ja muun muassa Madonnan esikoisohjauksen pääosan esittäjäksi. Päätyönä on silti säilynyt Gogol Bordello, joka julkaisi loppuvuodesta kiitellyn albumin Seekers and Finders. Bändiä on toivottu Ilosaarirockiin viimeisen vuosikymmenen aikana hartaasti ja viimein sen maailmankiertue rantautuu Linnunlahdelle. Pidä huolta, että olet paikalla!

>    >    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriGasellitGogol Bordello (USA)Lewis Capaldi (UK)NightwishLauantai 14.7. ApulantaKube & Eevil StööK-X-POlavi UusivirtaStam1naVon Hertzen BrothersSunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekJack White (USA)Juha TapioNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)