Hard Action

Hard Action

Nyt mennään lujaa! Hard Action soittaa toimintarokkia, jossa bensa haisee ja särö soi. Autotallirockia, punkia ja Detroitin katkua yhdistelevä kopla ei anna livenä armoa sitäkään vähää, mitä levyillään. Paketissa yhdistyy ihanasti 70-luku, The Hellacopters ja rakkaus sähkökitaraan. Mitä sitä muuta voi festaripäivän soundtrackilta vaatia!

Hard Actionin loppuvuodesta julkaistu kakkosalbumi Hot Wired Beat on herättänyt kiinnostusta ympäri maailman. Tämä ei ole ihme, sillä levy on täynnä toinen toistaan kovempia action rock -hittejä.

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)