Huora

Huora

Mieleenjäävän nimen omaava punkbändi Huora ei jätä ketään kylmäksi. Bändi on ehtinyt hankkia muutamassa vuodessa maineen tolkuttoman kovana keikkakokoonpanona, haalia uskollisen fanikannan ja julkaista esikoisalbumin Hukutaan paskaan, joka on täynnä toinen toistaan kovempia punkhittejä.

Huoran resepti on yksinkertainen. Biisit ovat täynnä tykkejä riffejä, suorapuheiset sanoitukset ottavat kantaa sosiaalisiin epäkohtiin, ajo on kovaa ja veturin keulilla häärää solisti Anni Lötjönen, jonka valovoima ja vilpitön energia riittävät valaisemaan pimeämmänkin geton. Huoran keikka on elähdyttävä kokemus, jolta poistuu rankoista biiseistä huolimatta leveä hymy naamalla. Ei kannata jättää väliin!

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)