Hurula (SWE)

Hurula

Ruotsipunkin nuori veteraani Hans Robert Hurula on skenepäille tuttu Masshysterin, The Viciousin ja Regulationsin riveistä. Nyt Hurula tekee soolouraa luomalla pop-helmiä, joihin on uskomattomalla tavalla puristettu koko nuoruuden väsymätön kiihko ja vimma. Jo kahdella omalla albumilla mies on onnistunut osoittamaan, ettei punkkarin tarvitse hylätä juuriaan muodonmuutokseen ryhtyessään. Villi sydän meinaa nimittäin repeytyä rinnasta, kun kaikuisat kitarat helisevät ja vonkuvat säröpiikit leikkaavat äänikuvaa.

Livenä melankolisen miehen mielentila heijastuu samanaikaisesti intiiminä ja suureellisena, eikä hieltä ja kyyneliltä voida välttyä. Vaikka maailma on joskus lohduton, Hurula jakaa empimättä aseita kaikille meille toivottomille.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)