Ismo Alanko

Ismo Alanko

Makustelkaapa tätä: Ismo Alanko esiintyi Ilosaarirockissa ensi kertaa yli 40 vuotta sitten. Silloin syvällä 70-luvulla alkunsa sai vaikuttava kavalkadi rokkikeikkoja Hassisen Koneesta Sielun Veljiin ja lukuisiin muihin kokoonpanoihin. Pohjois-Karjalan ja erityisesti Joensuun vaikutusta Ismoon ei voi liioitella, eikä haikeilta tunteilta voi vanhan kotikaupungin keikoilla ikinä välttyä.

Aivan viime aikoina hämmentävän ajankohtaisena pysytellyt rokkikameleontti on etsiytynyt kohti ilmaisunsa ydintä riisumalla ja selkeyttämällä musiikkiaan. Tämän matkan lakipiste lienee Ismon viimevuotinen soolokiertue, ensimmäinen muuten 22 vuoteen, ja siltä taltioitu erinomainen Yksin-albumi. Nyt on jälleen bändikeikkojen aika:

"On mahtavaa päästä taas musisoimaan oman bändin kanssa lähes kahden vuoden tauon jälkeen. Yksin esiintyminen edustaa täydellistä vapautta, mutta kun kuusi ihmiskehoa synkronoidaan toimimaan samanaikaisesti sekä fyysisellä että emotionaalisella tasolla sekunnin murto-osien tarkkuudella, se on ihme!" — Ismo Alanko

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)