K-X-P

K-X-P

Suomalaisen kokeellisen elektronisen musiikin kansainvälisesti merkittävimpiin nimiin kuuluvan johtama K-X-P on saanut viime vuosina ansaitsemaansa huomiota maailmalla. Myös kotimaiset tiedotusvälineet ovat heränneet Kaukolammen merkitykseen loppuvuodesta ilmestyneen, analogista teknoa sisältäneen loistavan soololevyn ansiosta. Myös K-X-P julkaisee tänä vuonna uutta musiikkia. Nyt on Ilosaarirockin yleisön aika kokoontua miehen kristallinkirkkaan taiteen äärelle.

K-X-P eroaa muista elektroniseen musiikkiin luokiteltavista artisteista, sillä se luottaa orgaaniseen biittiin. Bändin esiintyminen on kuin riitti, joka koostuu hypnoottisesta, päättymättömästä rytmistä, joka sulkee sisäänsä ja vie matkalle läpi piilotajunnan tasojen. K-X-P:n keikka on puhdistava kokemus, kaikesta turhasta riisuttu pyhä hetki, jonka syke kumpuaa syvältä esihistoriasta. Koe se ja valaistu!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriGasellitGogol Bordello (USA)Lewis Capaldi (UK)NightwishLauantai 14.7. ApulantaKube & Eevil StööK-X-POlavi UusivirtaStam1naVon Hertzen BrothersSunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekJack White (USA)Juha TapioNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)