K-X-P

K-X-P

Suomalaisen kokeellisen elektronisen musiikin kansainvälisesti merkittävimpiin nimiin kuuluvan Timo Kaukolammen johtama K-X-P on saanut viime vuosina ansaitsemaansa huomiota maailmalla. Myös kotimaiset tiedotusvälineet ovat heränneet Kaukolammen merkitykseen loppuvuodesta ilmestyneen, analogista teknoa sisältäneen loistavan soololevyn ansiosta. Myös K-X-P julkaisee tänä vuonna uutta musiikkia. Nyt on Ilosaarirockin yleisön aika kokoontua miehen kristallinkirkkaan taiteen äärelle.

K-X-P eroaa muista elektroniseen musiikkiin luokiteltavista artisteista, sillä se luottaa orgaaniseen biittiin. Bändin esiintyminen on kuin riitti, joka koostuu hypnoottisesta, päättymättömästä rytmistä, joka sulkee sisäänsä ja vie matkalle läpi piilotajunnan tasojen. K-X-P:n keikka on puhdistava kokemus, kaikesta turhasta riisuttu pyhä hetki, jonka syke kumpuaa syvältä esihistoriasta. Koe se ja valaistu!

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)