Kube & Eevil Stöö

Kube & Eevil Stöö

Suomen musamaailma riemastui viimesyksyisestä uutisesta, kotimaisen hip hopin suurimmat ug-tähdet ja alan arvostetuimmat tekijät Kube ja Eevil Stöö valmistelivat yhteistä albumia. Tuloksena syntyi EP-levy Pomo Sapiens, joka pitää sisällään viisi hulvatonta bängeriä, sekä klubit ja festarit valloittava yhteinen kiertue.

Kube ja Eevil Stöö ovat molemmat niin kovia tekijöitä, että miesten yhteiskeikka tuntuu miltei tuhlailulta. Eevil Stöö voitti ylivoimaisesti taannoisen YleX:n järjestämän Suomen paras räppäri -äänestyksen ja Kube tunnetaan edelläkävijänä, jonka sinkut näyttävät mihin suomalainen hip hop on matkalla. Kaksikko on luvannut vetää keikoillaan yhteisbiisien lisäksi myös molempien parhaat soolosinkut, joten luvassa on must see -osaston räppielämys!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriGasellitGogol Bordello (USA)Lewis Capaldi (UK)NightwishLauantai 14.7. ApulantaKube & Eevil StööK-X-POlavi UusivirtaStam1naVon Hertzen BrothersSunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekJack White (USA)Juha TapioNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)