KUUMAA

KUUMAA

KUUMAA on tuore helsinkiläisbändi, joka soittaa modernia poprockia raikkaalla otteella. Bändi onnistui hankkimaan festarikeikkoja ja levytyssopimuksen Universalin kanssa jo ensimmäisten demojensa perusteella, joten odotukset tänä vuonna ilmestyvän debyyttialbumin suhteen ovat korkealla.

Kuumaan vertailukohdat ovat Suomen sijasta pikemminkin Britanniassa. Bändin hengenheimolaisia ovat tanssimusiikin estetiikkaa ja rocksoittimia ennakkoluulottomasti yhdistelevät yhtyeet kuten Bastille ja The 1975. Kuumaan biisit ovat tarttuvia ja erittäin tanssittavia. Ensimmäisten singlemaistiaisten perusteella suomalaiset voivat varautua jo nyt pitkään Kuumaan kesään!

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)