M

M

"Ei oo mitään hätää, tanssi niin kuin tuuli, kostuta suusi, keinuta maata jalkojes' alla, pyöri lujaa lattialla."

M eli Minja Koski luo musiikillaan tarinoita ja maisemia, joissa on jotain katoavan herkkää, mutta lohdullista ja todella kaunista. Syksyllä 2017 julkaistulla esikoisalbumilta Tehtaantyttö löytyvät kappaleet kuten Kuolleen naisen maalauksia ja Sillat sopivat yhtä loistavasti tanssimiseen kuin fiilistelyyn. M yhdistelee saumattomasti elektronisia ja akustisia elementtejä, luoden sävelmillään ja rytmeillään unenomaisen maailman.

M:n musiikki sopii täydellisesti siihen tiettyyn rokkihetkeen, kun elämä on hetken aikaa kohdallaan, vaikka loppu häämöttää. Ilosaarirock tulee kuitenkin joka vuosi uudestaan ja tästä artistista tullaan myös kuulemaan vielä paljon!

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)