Night Lovell (CAN)

Night Lovell

Ottawasta saapuva Night Lovell herätti rap-kansan huomion vuonna 2014 julkaistulla debyytti-älppärillään Concept Vague. Synkkä soundi ja tumma vakuuttava flow soivat hämmentävän tasokkaina vuonna 1997 syntyneen miehen ikään nähden. Night Lovellin yönpimeä musiikki on hidasta ja painostavaa, mutta iskut putoavat kuulijan päälle lekan lailla ja keikoilla pitti pyörii hikisenä.

Tuoreilla julkaisuilla Night Lovellin tuotanto on muuttunut vieläkin raskaammaksi ja samalla taso on kohonnut entisestään. Trap-vaikutteet ovat yhä pinnassa, mutta mies on liukumassa kohti omaa, tunnistettavan metallista soundia. Hitaista ja tunnelmoivista biiseistä huolimatta entisen pikajuoksijan keikat ovat superenergisiä kokemuksia, jotka sytyttävät yleisön liekkeihin ympäri maailmaa. Heinäkuussa on Suomen vuoro!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriGasellitGogol Bordello (USA)Lewis Capaldi (UK)NightwishLauantai 14.7. ApulantaKube & Eevil StööK-X-POlavi UusivirtaStam1naVon Hertzen BrothersSunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekJack White (USA)Juha TapioNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)