Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta

Kun Olavi Uusivirta nousee lavalle, se tehdään tosissaan. Alkulämmittelyä ei jätetä väliin ja hiki roiskuukin jo ennen keikkaa, koska laulaja haluaa olla tikissä ensimmäisestä biisistä lähtien. Harvassa ovat artistit, jotka arvostavat yleisöään kuin Olavi, joka haluaa jokaisen esiintymisen olevan paras keikka ikinä.

Ei väliä, onko areenana lähiöpubin nurkka, konserttisali tai lava kesäfestareilla. Livenä Olavi elää täysillä ja mikäs eläessä, kun settilistasta voivat löytyä biisit Ollaanko tämä kesä näin, Tanssit vaikka et osaa tai Nuori ja kaunis. Olavi on ihana ja Olavin bändi on ihan törkeen kova!

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)