PastoriPike

PastoriPike

Suomalaisen hip hopin uusinta aaltoa vahvasti edustava PastoriPike räjäytti musiikkinsa marginaalista valtavirtaan viime vuonna julkaistulla Aito G -levyllään ja superenergisillä keikoillaan. Suorapuheinen ja itseluottamusta puhkuva artisti on ottanut yleisöt haltuun vastaansanomattomalla asenteellaan ja saanut pitit kiehumaan klubeilla ja festareilla.

Suosiostaan huolimatta PastoriPike ei kosiskele massoja. Biisit kuten BULIFLEIM ja Aito G ovat liian röyhkeitä, rajuja ja moderneja soidakseen iskelmäradioiden listoilla. Suomen Kanyeksi julistautunut Pike voi jakaa mielipiteitä, mutta keikoillaan hän todistaa, että saarnastuoliin mahtuu vain yksi pastori!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)