PastoriPike

PastoriPike

Suomalaisen hip hopin uusinta aaltoa vahvasti edustava PastoriPike räjäytti musiikkinsa marginaalista valtavirtaan viime vuonna julkaistulla Aito G -levyllään ja superenergisillä keikoillaan. Suorapuheinen ja itseluottamusta puhkuva artisti on ottanut yleisöt haltuun vastaansanomattomalla asenteellaan ja saanut pitit kiehumaan klubeilla ja festareilla.

Suosiostaan huolimatta PastoriPike ei kosiskele massoja. Biisit kuten BULIFLEIM ja Aito G ovat liian röyhkeitä, rajuja ja moderneja soidakseen iskelmäradioiden listoilla. Suomen Kanyeksi julistautunut Pike voi jakaa mielipiteitä, mutta keikoillaan hän todistaa, että saarnastuoliin mahtuu vain yksi pastori!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)