Reino Nordin

Reino Nordin

Reino Nordinin viime vuosi oli pitkän linjan muusikolle uran ikimuistoisin. Musiikkityylinsä reggaepoljennosta urbaaniin poppiin päivittänyt laulaja julkaisi albumin Antaudun, jonka nimibiisi oli vuoden suurin poplaulu ja toi Nordinille uran ensimmäisen Emma-palkinnon. Levyn biisit kuten Kato mua simiin, Momentumii ja Kosketa valloittivat radioiden soittolistat ja nostivat Nordinin klubeilta päälavoille.

Reino Nordinin suosio perustuu pitkälti popmaailman peruskiviin: tarttuviin lauluihin ja koskettaviin tulkintoihin. Nordin on sielukas laulaja, joka selättää sekä voimaannuttavat balladit että tiukan tanssibiitin. Urbaanin suomisoulin sankarin noustessa lavalle yleisössä on turvallista olla. Syleily on hellä, mutta pitävä. Ota siis rento asento ja antaudu.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriGasellitGogol Bordello (USA)Lewis Capaldi (UK)NightwishLauantai 14.7. ApulantaKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaReino NordinSANNIStam1naVon Hertzen BrothersZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekJack White (USA)Juha TapioNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)