Reino Nordin

Reino Nordin

Reino Nordinin viime vuosi oli pitkän linjan muusikolle uran ikimuistoisin. Musiikkityylinsä reggaepoljennosta urbaaniin poppiin päivittänyt laulaja julkaisi albumin Antaudun, jonka nimibiisi oli vuoden suurin poplaulu ja toi Nordinille uran ensimmäisen Emma-palkinnon. Levyn biisit kuten Kato mua simiin, Momentumii ja Kosketa valloittivat radioiden soittolistat ja nostivat Nordinin klubeilta päälavoille.

Reino Nordinin suosio perustuu pitkälti popmaailman peruskiviin: tarttuviin lauluihin ja koskettaviin tulkintoihin. Nordin on sielukas laulaja, joka selättää sekä voimaannuttavat balladit että tiukan tanssibiitin. Urbaanin suomisoulin sankarin noustessa lavalle yleisössä on turvallista olla. Syleily on hellä, mutta pitävä. Ota siis rento asento ja antaudu.

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)