Ruudolf

Ruudolf

Räpin kaksinkertainen suomenmestari ja t-paidan repimisen maailmanmestari, Asfalttisoturinakin tunnettu Ruudolf on notkeakielinen voimanpesä, joka tunnetaan lihaksiensa ohella ikiletkeästä flowsta, hersyvästä huumorintajusta ja pettämättömistä freestyle-taidoista. Viime aikoina mies on kunnostautunut levymogulina ja tuottajavelhona, jonka Lihamyrsky-yhtiö on kätilöinyt hittilistoille sellaisia nimiä kuin Särre, Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa ja Dosdela. Ollaan siis vahvasti uuden suomisaundin ytimessä, in the place to be.

Tällainen jalokivien tiputtelu ja marinadin ripottelu ei ole suinkaan laimentanut haippia tulevan soolomateriaalin suhteen. Sitä on keittynyt kokoon pikkuhiljaa, maailman tuulia haistellen ja omaa uniikkia ääntä hioen. Vain yksi asia on varma: MC Ruudolf ei stoppaa.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriGasellitGogol Bordello (USA)Lewis Capaldi (UK)NightwishLauantai 14.7. ApulantaKube & Eevil StööK-X-POlavi UusivirtaStam1naVon Hertzen BrothersSunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekJack White (USA)Juha TapioNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)