Ruudolf

Ruudolf

Räpin kaksinkertainen suomenmestari ja t-paidan repimisen maailmanmestari, Asfalttisoturinakin tunnettu Ruudolf on notkeakielinen voimanpesä, joka tunnetaan lihaksiensa ohella ikiletkeästä flowsta, hersyvästä huumorintajusta ja pettämättömistä freestyle-taidoista. Viime aikoina mies on kunnostautunut levymogulina ja tuottajavelhona, jonka Lihamyrsky-yhtiö on kätilöinyt hittilistoille sellaisia nimiä kuin Särre, Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa ja Dosdela. Ollaan siis vahvasti uuden suomisaundin ytimessä, in the place to be.

Tällainen jalokivien tiputtelu ja marinadin ripottelu ei ole suinkaan laimentanut haippia tulevan soolomateriaalin suhteen. Sitä on keittynyt kokoon pikkuhiljaa, maailman tuulia haistellen ja omaa uniikkia ääntä hioen. Vain yksi asia on varma: MC Ruudolf ei stoppaa.

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)