Ruusut

Ruusut

Ruusut on julistanut mullistavansa suomalaisen popmusiikin. Väite on kova, mutta kovia ovat tekijätkin. Ruusujen kokoonpanoon kuuluvat Disco Ensemblestä ja Hisseristä tuttu Miikka Koivisto, The Hearingin ja Pintandwefallin Ringa Manner, Citymanin Alpo Nummelin ja muun muassa Solanosta tuttu Samuli Kukkola. Lisäksi bändin debyyttilevyn teossa ovat olleet mukana tuottaja Artturi Taira ja kirjailija Lauri Levola. Joku puhuisi superkokoonpanosta, mutta meille riittää sanoa, että TSEKATKAA TÄMÄ!

Ruusut on yhdistelmä tarttuvia popsävellyksiä, kulmikasta elektronista sykettä, ajatuksia herättävää lyriikkaa ja huomiselta haisevaa tuotantoa. Bändin debyyttilevystä tulee ennakkokuuntelun perusteella todella kova ja jäsenten taitotason tietäen livekunto ei tule pettämään myöskään. Ota haltuun!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)