Ruusut

Ruusut

Ruusut on julistanut mullistavansa suomalaisen popmusiikin. Väite on kova, mutta kovia ovat tekijätkin. Ruusujen kokoonpanoon kuuluvat Disco Ensemblestä ja Hisseristä tuttu Miikka Koivisto, The Hearingin ja Pintandwefallin Ringa Manner, Citymanin Alpo Nummelin ja muun muassa Solanosta tuttu Samuli Kukkola. Lisäksi bändin debyyttilevyn teossa ovat olleet mukana tuottaja Artturi Taira ja kirjailija Lauri Levola. Joku puhuisi superkokoonpanosta, mutta meille riittää sanoa, että TSEKATKAA TÄMÄ!

Ruusut on yhdistelmä tarttuvia popsävellyksiä, kulmikasta elektronista sykettä, ajatuksia herättävää lyriikkaa ja huomiselta haisevaa tuotantoa. Bändin debyyttilevystä tulee ennakkokuuntelun perusteella todella kova ja jäsenten taitotason tietäen livekunto ei tule pettämään myöskään. Ota haltuun!

>    > 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)