Saimaa

Saimaa

Matti Mikkolan johtamasta Saimaasta on muodostunut kuin vaivihkaa yksi Suomen mielenkiintoisimmista yhteistä, joka on venyttänyt ennakkoluulottomalla asenteellaan ja inhimillisen suorituskyvyn rajoille naureskelevalla taidollaan kotimaisen progerockin mittareita uusille kymmenyksille. Vierailu Saimaan korkean paikan leirillä onkin huimaava kokemus täynnä suuren urheilujuhlan henkeä.

Saimaan kymmenhenkinen kokoonpano taipuu mihin haluaa. Yhteisalbumi Pepe Willbergin kanssa möi kultaa ja cover-levy Matka mielen ytimeen muokkasi Lentävän kalakukon afrobeatiksi ja Joutsenlaulun myrskyäväksi progeajoksi. Saimaan viimeisin uroteko on musiikki huikeaan tv-sarjaan Urheilu-Suomi ja samanniminen albumi, joka määrittelee urheilumusiikin standardit uusiksi.

Saimaan keikat ovat riemastuttavia kokemuksia täynnä puhdasta soittamisen riemua. Esiintymistä seuratessa voi haltioitua yksilöllisestä soittotaidosta tai vain antautua Suomen vetävimmän grooven vietäväksi ja laittaa jalalla koreasti!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)