SANNI

SANNI

SANNI laulaa kirjoittavansa lauluja vielä 2080-luvulla, mutta jo nyt voidaan todeta, että tämä laulaja-lauluntekijä on ottanut suvereenisti haltuunsa 2010-luvun Suomen popmusiikkiskenessä. Vasta 24-vuotias Sanni Kurkisuo kirjoittaa koskettavia, riemastuttavia ja tarkkanäköisiä lauluja aikuiseksi kasvamisen kipukohdista, ihmissuhteista, muiden odotuksista ja uhmasta.

SANNIn kolme menestyksekästä täyspitkää albumia, Sotke mut, Lelu ja Sanni, ovat täynnä hittejä ja korvamatoja, joita on laulettu ja varmasti lauletaan automatkoilla ja festareilla. Energisen lavaesiintymisen lisäksi SANNI on vakuuttanut yleisönsä Vain elämää -ohjelman eri kausilla, luoden jokaisesta cover-biisistä tuoreen ja itsensä näköisen hitin. Tätä mimmiä on kaivattu ja odotettu laittamaan bileet pystyyn, joten tervetuloa taas Laulurinteelle, SANNI!

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)