Satyricon (NOR)

Satyricon

Norjan iloiset veikot saapuvat piristämään Joensuun kesää! Satyricon on pohjoisen black metalin ykkösnimiä, joka on jo 1990-luvun alusta asti ollut yksi lajityypin suunnannäyttäjistä. Kitaristimanaaja Sigurd "Satyr" Wongraven ja genren kovimpiin kannuttajiin kuuluva Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad eivät ole tahtia juuri löysänneet, vaikka bändin alkuvoimainen tyyli onkin vähitellen hioutunut moderniin, teräksiseen särmikkyyteen. Tulta ja tulikiveä piisaa yhä, kun särökitarat sahaavat sirkkeleinä paholaisen intervalleja ja blast beat paukkuu kuin tuhat pientä ukkosmyrskyä.

Elävänä Satyricon on ehdottoman synkkää, tylyä ja aggressiivista, aivan kuten bläkkiksen olla pitääkin. Jos sinua kiinnostavat norjalaisuus ja nopeasti soittaminen, niin eipä muuta kuin ps. tykitellään.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)