Shiraz Lane

Shiraz Lane

Hard rock -partio Shiraz Lane on kohonnut kuin huomaamatta Euroopan kovimpien riffikoneiden joukkoon. Helmikuussa julkaistu kakkosalbumi Carnival Days nauhoitettiin Tukholman Grönhald-studiolla ja bändi on kiertänyt vanhaa mannerta jatkuvasti kasvavien yleisömassojen edessä. Ja nyt sirkus saapuu myös Ilosaarirockiin!

Shiraz Lanen suosio perustuu tarttuviin biiseihin ja räjähtävään arvaamattomuuteen. Sävellyksissä on koukkuja enemmän kuin Tornion suurpilkeillä konsanaan ja riffimyrskyn päällä surfailee omaperäisellä äänenkäytöllä siunattu solisti Hannes Kett. Lämmin suositus kaikille särökitaran ystäville!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)