Shiraz Lane

Shiraz Lane

Hard rock -partio Shiraz Lane on kohonnut kuin huomaamatta Euroopan kovimpien riffikoneiden joukkoon. Helmikuussa julkaistu kakkosalbumi Carnival Days nauhoitettiin Tukholman Grönhald-studiolla ja bändi on kiertänyt vanhaa mannerta jatkuvasti kasvavien yleisömassojen edessä. Ja nyt sirkus saapuu myös Ilosaarirockiin!

Shiraz Lanen suosio perustuu tarttuviin biiseihin ja räjähtävään arvaamattomuuteen. Sävellyksissä on koukkuja enemmän kuin Tornion suurpilkeillä konsanaan ja riffimyrskyn päällä surfailee omaperäisellä äänenkäytöllä siunattu solisti Hannes Kett. Lämmin suositus kaikille särökitaran ystäville!

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)