Töölön Ketterä

Töölön Ketterä

Suomigrimen ykkösnimi Töölön Ketterä julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Mylly maaliskuussa ja millainen albumi se onkaan! Ketterä polkaisee heti ensimmäisistä iskuista kaasun pohjaan ja turpaanveto jatkuu levyn loppupuolelle, Vestan kertsin sisältämään "balladiin" Valitsemaanne Numeroon saakka. Kokonaisuus on kenties koko suomiräpin historian kiihkein paketti ja sen kuuntelu on murjova kokemus.

Jos Töölön Ketterä on levyllään yhtä myllytystä, niin keikoilla vasta pitti pyöriikin! Matti8 ja Handshaking eivät anna armoa vaan puskevat yleisön päälle tykitystä huikealla tempolla. Kiska kii!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Action Bronson (USA)Beast In BlackEvelinaCMX & Joensuun kaupunginorkesteriDisco EnsembleGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)MokomaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööK-X-PMilky Chance (GER)Olavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)CheekCircleJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)