Töölön Ketterä

Töölön Ketterä

Suomigrimen ykkösnimi Töölön Ketterä julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Mylly maaliskuussa ja millainen albumi se onkaan! Ketterä polkaisee heti ensimmäisistä iskuista kaasun pohjaan ja turpaanveto jatkuu levyn loppupuolelle, Vestan kertsin sisältämään "balladiin" Valitsemaanne Numeroon saakka. Kokonaisuus on kenties koko suomiräpin historian kiihkein paketti ja sen kuuntelu on murjova kokemus.

Jos Töölön Ketterä on levyllään yhtä myllytystä, niin keikoilla vasta pitti pyöriikin! Matti8 ja Handshaking eivät anna armoa vaan puskevat yleisön päälle tykitystä huikealla tempolla. Kiska kii!

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)