Vilma Alina

Vilma Alina

Vuonna 2016 Suomi havahtui kappaleeseen, joka kertoo ironiseen sävyyn nettideittailun synnyttämästä karvaasta pettymyksestä. Teflon Brothers -fiitillä marinoitu Juha88 toi Vilma Alinan kansan tietoisuuteen, mutta matka oli vasta alussa. Yhden pitkäsoiton, usean menestyksekkään singlelohkaisun sekä monien fiittausten jälkeen Vilma Alinasta on muotoutunut vahva ja monipuolien laulaja-lauluntekijä, jolle voi povata pitkää uraa parrasvaloissa.

Ei ole itsestäänselvää erottua edukseen aikakaudella, jossa kyllästävät kotimaiset naisartistit. Vilma Alinan musiikin kantavia voimia ovat hyväntuulisesti eteenpäin pulputtavat ja tuoreen kuuloiset konebiitit ja yhtäältä huvittavat ja puhuttelevat lyriikat. Kappaleet ovat oivallisia hymnejä nuoruuteen ja sen sisältämien kommellusten käsittelyyn, joiden väkevät poljennot pakottavat myös tanssimaan. Joten lei kaulaan ja bailaamaan!

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)