”Ihan mahtava tunnelma!” – MM-jalkapalloa Ilosaari loungessa

Ilosaari loungessa on voinut viikonlopun aikana katsoa festaroinnin ohessa MM-jalkapalloa. Verkkotoimitus vieraili kisakatsomossa finaaliottelun puoliajalla ja kyseli urheilufanien tunnelmia.

Ilosaari loungen kisakatsomossa riitti jalkapallofaneja ulos asti. Kuva: Markus Korpi-Hallila.

Ilosaarirockin helteisenä sunnuntaina Ilosaari lounge on tupaten täynnä festariväkeä. Loungen suurella screenillä pyörii jalkapallon maailmanmestaruuskisojen finaaliottelu, jossa vastakkain pelaavat Ranska ja Kroatia. Yksi kisakatsomon jalkapallofaneista on Tatu, joka nauttii festariteltan kisakatsomon fiiliksestä.

– Ihan mahtava tunnelma. Kaikki hurraavat, kun tulee maali, Tatu kertoo. Hänen mielestään on mahtavaa, että festareilla on mahdollisuus katsoa yhtä maailman seuratuinta urheilutapahtumaa.

– Ei tarvitse missata kisoja festareiden takia, Tatu jatkaa. Hänellä on epäilys voittajasta.

– Se on varmaan Ranska, joka voittaa. Toivoisin kuitenkin, että Kroatia voittaisi, jalkapallofani sanoo.

Jännittävä finaali

Eero kisakatsomon tunnelmissa. Kuva: Markus Korpi-Hallila.

Ilosaari loungen toisella laidalla istuu Eero, joka on seurannut varsin paljon kuningaslajin maailmanmestaruuskisoja.

– Olen katsonut pudotuspeleistä aikalailla kaikki. Sopivasti olen ollut lomalla nyt, Eero sanoo. Miehen mukaan festarikatsomon tunnelma on ollut ottelun ensimmäisellä puoliajalla hyvä, ja peli on sisältänyt jännittäviä maaleja.

– Vaikea sanoa, kumpi voittaa. Jossain määrin olisi siistiä nähdä Kroatian voittavan, mutta uskon kyllä, että Ranska voittaa, mies pohtii.

Hyvää musiikkia ja jalkapalloa

Loungen kisakatsomoon ovat löytäneet tiensä myös Johanna ja Raikku, jotka ylistävät kisakatsomon meininkiä.

– Tosi huima tunnelma – eihän tänne mahdu enää yhtään enempää ihmistä. Muutamia ranskalaisiakin täältä löytyi, Johanna kertoo hymyillen. Kaksikko pitää todella positiivisena asiana sitä, että musiikkifestareilla näytetään MM-jalkapalloa. He ovat katsoneet paljon kisoja.

– Kummatkin maat ovat meille suosikkeja. Ranska on suosikki, mutta Kroatiassa ollaan matkailtu tosi paljon ja meillä on muutama tuttu sieltä. Voittaa kumpi tahansa, niin suosikki voittaa, Johanna sanoo.

Ilosaarirock on tarjonnut Johannalle ja Raikulle jalkapallo-ottelun lisäksi paljon koettavaa. Kaksikko on festaroinut jokaisena päivänä.

– Rokki on sujunut tosi kivasti. Täällä on ollut hirveän hyvä kattaus musiikkia ihan laidasta laitaan, Johanna kehuu.

Teksti: Katja Autio
Kuvat: Markus Korpi-Hallila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

« Etusivulle

« »