Festarikuntotestiä, polaroid-kuvia, improa… Tätä kaikkea löydät Ilosaari loungesta!

Ilosaari loungessa festarikansa voi hengähtää biletyksen välissä tai mennä vaikkapa testaamaan jalkapallotaitonsa festarikuntotestissä. Verkkotoimitus jututti Lounge-vastaava Nettaa ja selvitti, mitä kaikkea Ilosaari loungessa tapahtuu viikonlopun aikana.

Lounge-vastaava Netta esittelee törkeän hienoja festarikuntotestin palkintoja. Kuva: Karoliina Kolehmainen

Ilosaari lounge on yhteistuotanto Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa, ja sieltä löytyy paljon tekemistä festarikansalle. Loungen kahvilasta festarikävijä voi hakea pientä purtavaa juhlinnan lomassa tai käydä ikuistamassa festarimeiningin perinteiseksi muodostuneessa valokuvauskopissa.

– Valokuvauskopista saa mahtavat festarimuistot ilmaiseksi kuvaliuskoille, Ilosaari loungen vastaava Netta kertoo. 

Loungessa riittää kaikenlaista ohjelmaa koko viikonlopun ajaksi. Ilosaari lounge tarjoaa musiikillisen ohjelman lisäksi paljon muutakin tekemistä.

– Meillä on stand upia, improa ja perjantaina oli pari bändiä. Tänä vuonna katsotaan tietysti jalkapalloa – eilen katsottiin pronssipeli ja tänään on vuorossa finaali. Tarjotaan vähän vaihtelua rokkifestareille, Netta kertoo.

Musiikkifestareilla jalkapallo-ottelujen näyttäminen voi kuulostaa erikoiselta, mutta siihen on hyvä syy.

– Ihmiset haluavat tosi paljon katsoa jalkapalloa. Eilen pronssipelin aikana lounge oli aivan täynnä porukkaa. Tarjotaan se mahdollisuus, että ihmisten ei tarvitse lähteä kotiin katsomaan jalkapalloa, Netta sanoo ja kertoo, että kyseessä ei ole ensimmäinen kerta: myös neljä vuotta sitten jalkapalloa oli mahdollista katsoa Ilosaari loungessa.

Testaa kuntosi festarikuntotestillä!

Tänä vuonna Ilosaari loungessa voi käydä testauttamassa kuntonsa uudella festarikuntotestillä, joka on viikonlopun ajan käynnissä loungen sisä- ja ulkotiloissa. Festarikuntotestiä pitävät ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijat yliopiston matemaatikko-fyysikkojen kanssa.

– Festarikuntotesti sisältää erilaisia tehtäviä, kuten kehonhallintaa, reaktionopeutta, hulavannetta ja puristusvoimaa. Muutaman tunnin päivässä meillä on Jipon maalivahdit torjumassa rankkareita loungen taka-alueella. Ollaan saatu oikeat ihmiset oikeaan hommaan, Netta selittää hymyillen.

Festarikuntotestin voittajalle on tietysti luvassa mahtava palkinto.

– Voittaja saa upean pokaalin ja todella hienon ”Ilosaarirock – festarimestari 18”-pelipaidan, Netta kertoo.

Festarikävijät ovat viihtyneet hyvin Ilosaari loungessa ja palaute on ollut positiivista sekä asiakkailta että yhteistyökumppaneilta.

– Meillä on tässä esimerkiksi kännykänlatauspiste ja kaikkea pientä, jota ihmiset tarvitsevat yhtäkkiä festareilla. Ohjelmasta on tullut myös hyvää palautetta. Ihmiset tykkäävät, että kesken festaroinnin saa ostettua kahvia ja limpparia, Netta kertoo. 

Teksti: Katja Autio
Kuva: Karoliina Kolehmainen

Jaa tämä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

« Etusivulle

« »