Saapuminen

Junat | Kimppakyydit | Parkkialueet autoille | Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Joensuun rautatieasemalta ja bussipysäkeiltä Ilosaarirockiin on matkaa noin kaksi kilometriä. Rautatieaseman ja festivaalialueen välillä liikennöi ilmaisia festivaalibusseja, Rokkibusseja.

Joensuu sijaitsee Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalassa. Kaupunkiin voi matkustaa kätevästi junalla, lentokoneella, busseilla tai henkilöautolla. Ympäristöystävällisenä festivaalina suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä tai kimppakyytiä.

Junat

Joensuun rautatieasema sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä. Junissa on lisävaunuja Helsingistä Ilosaarirockiin. Katso hinnat ja aikataulut: www.vr.fi.

Kimppakyydit

Mikäli autoilet Ilosaarirockiin, kannattaa ottaa auto täyteen muita festarikävijöitä! Kyytiläisiä ja kyydittäjiä palvelevat erilaiset kimppakyytipalvelut. Kannattaa myös tutustua Facebookin kimppakyytiryhmiin.

Asiakkaiden saapuminen kuormittaa ympäristöä enemmän kuin mikään muu festivaalin osa-alue. Siksi kannustamme ottamaan autot täyteen kyytiläisiä. Hauskan seuran ja rahansäästön lisäksi teet palveluksen luonnolle!

Parkkialueet autoille

Henkilöautojen parkkipaikat sijaitsevat Ilosaarirockin leirintäalueen edustalla ja ovat käytössä torstaista maanantaihin.

Leirinnän parkkialueet ovat maksullisia. Parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty.

Parkkiliput sekä matkailuajoneuvojen liput tulevat myyntiin keväällä 2019.

Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Festivaalialueen vieressä on ilmainen, rajattu alue polkupyörien parkkeeraukseen. Alue ei ole valvottu. Suosittelemme saapumaan paikalle jalan tai pyörällä!

< Takaisin infon etusivulle

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff