Majoitus

Ilosaarirockin leirintäalue | Nice and Easy | Ravileirintä | Holiday Linnunlahti | Joensuun hotellit | Kotimajoitus

Ilosaarirockin aikaan Joensuussa on mahdollista majoittua festivaalin välittömässä läheisyydessä oleville leirintäalueille (myös asuntoajoneuvot), keskustan hotelleihin (noin 1,5km Ilosaarirockista) sekä kotimajoitukseen.

Ilosaarirockin leirintäalue

Festivaalialueen vieressä sijaitsee Ilosaarirockin virallinen leirintäalue Ravileirintä. Ravileirintään on rajattu erillinen Nice and Easy -alue, johon myydään rajallinen määrä lippuja.

Leirintäalueiden vieressä sijaitsee henkilöautojen parkkipaikka, autoa ei voi ajaa teltan viereen. Matkailuajoneuvoille on varattu oma erillinen alue.

Liput leirintäalueelle ovat myynnissä keväthintaan kesäkuun loppuun saakka. Leirintälippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen eli jokaisen majoittujan tulee ostaa oma leirintälippu. Liput ovat koko festivaalin ajaksi. Ravileirintään pääsevät vain Ilosaarirockin asiakkaat.

Nice and Easy

Nice and Easy on Ilosaarirockin Ravileirintään rajattu tasokkaampi ja rauhallisempi leirintäalue, johon otetaan rajoitettu määrä telttailijoita. Nice and Easy on mukavan väljä ja siisti ja alueella on runsaasti vessoja sekä vesipisteitä. Nice and Easy -alueen asiakkaiden käytössä on myös läheisen Raviradan vesivessat. Alueella on kännykänlatauspisteet sekä oma nuotiopaikka. Nice and Easy -alueen asiakkaiden ilmaiset sisäsuihkut sijaitsevat tien toisella puolen Kuntokeitaalla. Nice and Easy -rannekkeella pääsee myös vierailemaan Ravileirintään.

Nice and Easy on auki pe 12.7. klo 10 – ma 15.7. klo 14.

Majoitushinta pe–ma 49€ / hlö (30.6. saakka) ja 59€ / hlö (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi. Hintoihin lisätään Lippu.fi:n palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Ravileirintä

Ravileirintä on legenda, johon joko ihastuu tai vihastuu. Yöt pyritään pyhittämään nukkumiseen, mutta muuten alueella vallitsee railakas festaripöhinä perjantaista maanantaiaamuun asti. Siitä pitävät huolen alueen tuhannet majoittujat.

Ravileirinnästä löytyy kioski, kännykänlatauspiste, vessoja, vesipisteitä ja ruokamyyntipiste. Ravileirinnästä johtaa portti suoraan festivaalialueelle. Ravileirinnän rannekkeella ei pääse Nice and Easy -alueelle.

Ilosaarirockin leirintä on auki pe 12.7. klo 10 – ma 15.7. klo 14.

Majoitushinta pe–ma 35€ / hlö (30.6. saakka) ja 45€ / hlö (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi. Hintoihin lisätään Lippu.fi:n palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Henkilöauton parkkipaikat

Henkilöautojen parkkipaikat sijaitsevat leirintäalueiden edustalla ja ovat käytössä perjantaista klo 10 maanantaihin klo 14 asti.

Leirintöjen parkkialueet ovat maksullisia. Parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty. Henkilöauton parkkipaikan hinta ennakkoon 19€ / viikonloppu (30.6. saakka) ja 25€ (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi.

Matkailuajoneuvot

Ilosaarirockin matkailuajoneuvoalue sijaitsee Ravileirinnässä, aivan telttailualueen vieressä. Matkailuajoneuvopaikat tulevat ennakkomyyntiin kevään aikana ja mikäli paikkoja jää, niitä saa ostaa myös portilta. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä eikä niihin sisälly sähköä.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ravileirinnän ranneke. Muut lähialueen matkailuajoneuvoalueet sijaitsevat Jokiasemalla ja Holiday Linnunlahdessa.

Matkailuajoneuvon parkkipaikan hinta ennakkoon 39€ / viikonloppu (30.6. saakka) ja 49€ (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi.

Huom! jokaisen majoittujan on maksettava henkilökohtainen Ravileirinnän majoittumismaksu.

Yleisinfo Ravileirinnästä

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi/ilosaarirock

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.joensuuevents.fi kohdasta "Majoitus".

Kotimajoitus

Monet joensuulaiset vuokraavat kotejaan Ilosaarirockin asiakkaille. Vuokrattavia koteja välittävät muun muassa Airbnb ja tori.fi. Voit kysellä asuntoja myös Ilosaarirockin Facebook-tapahtumassa.

< Takaisin infon etusivulle

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl