DJ Snake (FRA)

DJ Snake

Ranskalainen DJ Snake kuuluu elektronisen tanssimusiikin ehdottomaan eliittiin. Maailman suosituimpiin kuuluvan tuottajan ja säveltäjän biisien soittokerrat lasketaan miljoonien sijaan miljardeissa ja hänen kynästään peräisin olevat melodiat kaikuvat radioissa ympäri maailman.

DJ Snaken nimi nousi kaikkien huulille yhdessä Major Lazerin ja MØ:n kanssa tuotetun Lean On -megahitin myötä. Spotifyn kaikkien aikojen kuunnelluimmaksi nousseen kappaleen suosio nosti odotukset DJ Snaken albumia kohtaan valtaisiin korkeuksiin, mutta tämä ei miehen päätä huimannut. Vuonna 2016 julkaistu Encore piti sisällään muun muassa Justin Bieberin laulaman Let Me Love Youn, joka kellottaa sekin Spotifyssa jo yli miljardi kuuntelua.

DJ Snake julkaisi syyskuussa uuden singlen, joka jatkaa artistin huimaa menestysputkea. Selena Gomezin, Cardi B:n ja Ozuna tähdittämä Taki Taki on valloittanut kanavat ja rikkonut ennätyksiä. Kaikki viittaa siihen, että maailman popmusiikin kuningas vuonna 2019 kantaa nimeä DJ Snake. Heinäkuussa hän tuo uuden räjähtävän shownsa Laulurinteelle, jossa tullaan kokemaan ennen näkemätön tanssimusiikin hurmos.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Talviliput myynnissä!

Talvihintaiset kolmen päivän liput ja kolmen päivän Premium-liput ovat nyt myynnissä. Ilosaarirock julkaisee seuraavan kerran ohjelmaa alkuvuodesta 2019. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff