Ellips

Ellips

Ellips on Haloo Helsingin laulajan Ellin sooloprojekti, jonka ensimmäinen single Maailma on rikki yllätti kotimaisen rockyleisön housut kintuissa. Ellillä olisi ollut kaikki mahdollisuudet tehdä hittilistoille kiiltäväksi hinkattua radiopoppia, mutta hän päätti seurata intohimojaan ja sukelsi 70-luvulle tuoksahtavan kitararockin maisemiin.

Ellipsin keikkojen voi odottaa olevan täyttä rautaa, sillä bändin kokoonpano on pirullisen kova. Kitarassa taituroi Timo Kämäräinen, rumpujen takaa löytyy Sami Kuoppamäki ja loput tontit täyttävät Juho Kanerva, Janne Puurtinen ja puhaltaja Markus Pajakkala. Kun pakettiin lisää vielä Saimaasta tutun tuottajan Matti Mikkolan, niin ei ihmekään, että Ellipsin yhteydessä on puhuttu muun muassa progelegenda Kingston Wallista. Tästä tulee komeaa!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff