Gasellit

Gasellit

Rap-yhtye Gasellien filosofian voisi tiivistää kolmeen sanaan: ystävyys, veljeys ja hauskanpito. Kulttimaisen suosion etenkin nuorten aikuisten keskuudessa saavuttanut kaverusnelikko on nousukiidossa, jolle on vaikea kuvitella päätöstä. Loppuunmyydyt klubit ja albumilistan ykkössijat eivät kuitenkaan ole tapahtuneet silmänräpäyksessä, sillä Gasellien yhteinen taival saavuttaa tänä vuonna jo kunnioitettavan kymmenen vuoden iän.

Gasellien keskeisimmät teesit ja arvot toveruudesta välittyvät sekä kappaleisiin että livemenoon, jota seuratessa ei auta kuin lumoutua ulosannin energiasta. Kesäauringon kylvettämällä festarilla kaikuvasta ensimmäisestä biitistä alkaen voi olla varma, että Gasellit on taatusti savannin nopein, ketterin ja rennoin kokoonpano!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff