Gasellit

Gasellit

Rap-yhtye Gasellien filosofian voisi tiivistää kolmeen sanaan: ystävyys, veljeys ja hauskanpito. Kulttimaisen suosion etenkin nuorten aikuisten keskuudessa saavuttanut kaverusnelikko on nousukiidossa, jolle on vaikea kuvitella päätöstä. Loppuunmyydyt klubit ja albumilistan ykkössijat eivät kuitenkaan ole tapahtuneet silmänräpäyksessä, sillä Gasellien yhteinen taival saavuttaa tänä vuonna jo kunnioitettavan kymmenen vuoden iän.

Gasellien keskeisimmät teesit ja arvot toveruudesta välittyvät sekä kappaleisiin että livemenoon, jota seuratessa ei auta kuin lumoutua ulosannin energiasta. Kesäauringon kylvettämällä festarilla kaikuvasta ensimmäisestä biitistä alkaen voi olla varma, että Gasellit on taatusti savannin nopein, ketterin ja rennoin kokoonpano!

> 

< Takaisin aikatauluihin

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl