Henrik!

Henrik!

Henrik! on aiemmin Versace Henrikinä tunnetun Soundcloud-räppärin uusi tuleminen sekopäistä hardcorepunkia soittavana jättikokoonpanona. Enemmän kuin musiikkia, Henrik! on performanssi, arvaamaton ja säännöistä välittämätön. Bändin levynjulkaisukeikka Helsingissä päättyi skandaaliin, jota edelsi alastomuutta, epäilyttävää seksuaalista käyttäytymistä (lavalla) ja hajoavia kalusteita.

Henrik!:n musiikki on kaaosta ja kaatuilua, viheltävää säröä ja DIY-asennetta. Siihen on yhtä hankala tarttua kuin Henrikin ailahtelevaan persoonaan. Onko kyse huumorista vai taiteesta? Onko sillä mitään väliä? Jäämme jännityksellä odottamaan mitä Henrik! ehtiikään keksiä ennen heinäkuuta. Kaikki on mahdollista!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff