J. Karjalainen

J. Karjalainen

J. Karjalainen julkaisi viime vuonna albumin Sä kuljetat mua, joka osoitti jälleen kerran, että hän on Suomen hienoin laulunkirjoittaja. Biisit kuten Terve, Sirkka Lautamies, Tule kesäyö ja Tummansininen seuralainen ovat ylittämättömiä esimerkkejä lahjakkuudesta, taidosta ja lämmöstä, joilla Karjalainen synnyttää laulujaan.

Upeiden laulujen lisäksi J. Karjalaisen bändi soittaa uudella albumilla komeammin ja monipuolisemmin kuin kenties koskaan. Bändin yhteissoitto ja Karjalaisen tarinat ylittävät ajan rajat. Musiikki kumpuaa kaukaa puuvillapelloilla syntyneeltä ikuiselta virralta onnistuen silti puhuttelemaan vuonna 2019. J. Karjalainen on kansallisaarteemme ja onneksi meillä on mahdollisuus nauttia hänen esiintymistään myös ensi heinäkuussa.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff