Jess Glynne (UK)

Jess Glynne

Grammy-palkittu laulaja ja lauluntekijä Jess Glynne on julkaissut vasta kaksi albumia, mutta onnistunut tehtailemaan ennätysmäisen määrän ykkössijoja Britannian sinkkulistalle. Soulia ja tarttuvaa poppia yhdistelevän Glynnen huikeaa ääntä ja musiikkia on verrattu muun muassa Adeleen, jonka kanssa hän jakaa rakkauden orgaaniseen musiikkiin. Soolouransa ohella Glynne on luonut megahittejä muun muassa Clean Banditin ja Rudimentalin kanssa.

Keikoilla Jess Glynnen tanssittava musiikki asettuu studioversioita juurevampaan muotoon ison yhtyeen käsittelyssä. Hienot sävellykset ja komea ääni vievät kuulijan taaksepäin musiikin historiassa, jolloin vastaan astelevat suuruudet Beyoncésta Lauren Hilliin ja Aretha Franklinista Etta Jamesiin. Luvassa taitoa, riemua ja musiikin ylentävää voimaa!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff