Jukka Nousiainen

Jukka Nousiainen

Onko mitään mihin rock-virtuoosi Jukka Nousiainen ei kykenisi? Tohdimme epäillä! Oli puhe sitten Räjäyttäjien tai jo toimintansa lopettaneen Jukka ja Jytämimmit -yhtyeen solistista tai viime aikoina soolouraansa keskittyneestä Nousiaisesta, ottaa karismaattinen herra lavat ja levyt haltuun ihailtavalla läsnäololla.

Perustavanlaatuisena tee se itse -miehenä tunnetun Nousiaisen soolomateriaalissa yhdistyvät loistavan kirkas laulunkirjoitus sekä täysi välinpitämättömyys musabisneksen lainalaisuuksille. Lopputuloksena syntyy hämmentävä sekoitus harkittua ja suloisen naivia kitararokkia. Tuorein albumi Ei enää kylmää eikä pimeää nostaa jo ennestään korkealla olevaa rimaa ja on yksistään riittävä syy saapua Jukka Nousiaisen keikalle!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff