JVG

JVG

Turha sitä on enää tässä vaiheessa kiistää: JVG on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä, koskaan. Vai miten muuten selitetään platinaa moninkertaisesti myyneet biisti ja albumit, lukuisat Emma-pystit tai vaikkapa kaksikon ikuistaminen Aku Ankkaan ja NHL 19 -peliin?

Vaikuttavinta JVG:ssä on vuosi toisensa jälkeen yllättävä sekä käsittämättömän dynaaminen ja karismaattinen livepreesens, joka saa kuulijoista kankeimmankin hyppimään tasajalkaa. Mikään ei nimittäin näytä tai kuulosta yhtä hyvältä kuin kymmentuhatpäinen yleisö räppäämässä ja huutamassa mukana helsinkiläiskaksikon kappaleiden tahtiin – oli kyseessä sitten Popkorni, Häissä, Tarkenee tai Älä jätä roikkuu. Sanathan ovat kaikille tuttuja.

Nähtäväksi jää kuinka spektaakkelimaisen show’n Jare ja VilleGalle tuovat Laulurinteelle kymmenvuotisen uransa kunniaksi!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff