Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB

Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB

Suomen musapiireihin iski tornado, kun julki tuli tieto, että Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki tuovat progelegenda Kingston Wallin jälleen lavalle edesmenneen Petri Wallin 50-vuotispäivän kunniaksi. Wallin saappaat olivat sen verran suuret, että niiden täyttämiseksi Jylli ja Kuoppis houkuttelivat mukaan kotimaisen progerockin kovimman kolmikon – Mikko, Kie ja Jonne Von Hertzenin. Juhlakeikka Tavastialla ja seurannut klubirundi myytiin loppuun hetkessä.

Valtaisan kysynnän vuoksi Hertzeneillä vahvistettu Kingston Wall soittaa kesällä valikoituja festivaalikeikkoja ja tarjoaa faneille vielä kerran mahdollisuuden päästä kuulemaan Petri Wallin kuolemattomia sävellyksiä. Walli ei selvinnyt 50-vuotiaaksi saakka, mutta hänen laulunsa elää. Hiljentykäämme sen ääreen heinäkuussa.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff