Kynnet

Kynnet

Kynnet on vain yksi solisti-extraordinaire Teemu Tannerin lukuisista musiikillisista riemuvoitoista. Muusikko/taiteilija/Sohvaperuna Tanner aloitti tekemään musiikkia Kynnet-nimen alla ensin soolona ja muiden projektien (kuten Hopeajärvi ja Teksti-TV 666) ohella, mutta vuoden 2018 lopulla julkaistun albumin Vähät välittää myötä projekti kasvoi kokonaisen bändin kokoiseksi ja määritteli samalla sanan jytä uudelleen.

Kynsien sointi on rouheaa ja rosoista, siis täydellistä vaihtoehtorockia (tai lo-fi powerpopia, jos bändiltä itseltään kysytään). Bändin mainion meiningin on huomannut moni muukin, sillä Kynnet on erittäin kysytty live-esiintyjä ja vuoden 2019 kotimaisen vaihtoehtorockin ehdoton must-see.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff