Lxandra

Lxandra

Suomenlinnasta Berliiniin muuttaneen sielukasäänisen popartistin Lxandran ura on käynnistynyt onnellisten tähtien alla. Laulaja on kiinnitetty Saksan Universalille, hän on päässyt lämmittelemään Dua Lipaa ja viime vuonna julkaistu komea single Dig Deep on herättänyt huomiota pitkin Eurooppaa.

Lxandraa istutetaan Alman saappaisiin seuraavana suomalaisena vientimenestyksenä ja odotukset debyyttialbumia kohtaan ovat korkealla. Hän yhdistelee musiikissaan klassista pianoa ja elektroelementtejä dramaattisiin melodioihin ja puhutteleviin sanoituksiin. Lahjakkaan laulunkirjoittajan ja huikean laulajan tarina on vasta alussa ja kuluva vuosi näyttää kuinka korkealle hän onnistuukaan kiipeämään.

>    >    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff