Pää Kii

Pää Kii

Jos punkrock-yhtye Pää Kii olisi syntynyt Lontoossa, se olisi jatkuvasti tärkeimpien musalehtien kansikuvissa. Pää Kii kun on täydellinen rockbändi. Sen biisit tarttuvat aivoihin kuin liisteri, historia on levottoman repaleinen ja muotteihin suostumaton solisti Teemu Bergman ei välitä hittoakaan mitä päästää suustaan.

Pää Kii yllätti viime syksynä kotimaisen rockyleisön julkaisemalla kakkosalbuminsa, jota moni ei uskonut koskaan kuulevansa. Levyn sisältö on aivan yhtä timanttista kitarockia, kuin bändin suomipunkin klassikoksi julistettu debyytti vuodelta 2012. Tarttuvilla biiseillä lauletaan yhteiskunnan varjojen asukeista, köyhyydestä ja päihteistä, mutta sävy on kaikkea muuta kuin saarnaava. Tätä musiikkia tarvitaan vaalivuonna 2019!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff