Pariisin Kevät

Pariisin Kevät

Harvan yhtyeen musiikki kuvastaa Ilosaarirockia kuin Pariisin Kevään. Se on kaunista ja kunnianhimoista. Höpsöä ja haaveilevaa. Kerrasta koukuttavaa. Pariisin Kevät soitti ikimuistettavan ensimmäisen keikkansa Ilosaarirockissa ja siitä lähtien yhtye on ollut rakas vieras Laulurinteellä.

Pariisin Kevään omaperäinen taiderock on yhtä aikaa tarttuvaa ja haastavaa. Upeita melodioita sisältävät laulut on sovitettu rikkaasti ja mutkia kaihtamatta. Bändin keikoilla kuulija voi uppoutua pehmeän turvalliseen maailmaan, jossa kaikki on hetken hyvin.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff