Perturbator (FRA)

Perturbator

Ranskalainen Perturbator kuuluu synthwave-skenen suurimpiin artisteihin ja hänen musiikkiinsa suhtaudutaan intohimoisesti niin metalli- kuin konemusiikkipiireissäkin. Perturbator eli James Kent aloitti kitaristina black metal -kokoonpanoissa, kunnes löysi syntetisaattorit ja käytännössä loi kokonaan uuden musiikkityylin.

Syvällä alakulttuurissa uivan Perturbatorin musiikki ammentaa cyberpunkista, 80-luvun videopeleistä ja scifistä. Musiikki tuo mieleen Blade Runnerin maailman ja loppuunmyydyillä keikoilla tanssilattialla hytkyvät niin yrmeät metallifanit kuin kyborgia muistuttavat tietokonenörtit. Luvassa on syvää bassoa, synkkää tunnelmaa ja übertyylikästä lunastusta.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff