SANNI

SANNI

Mitä olisi kesä ilman SANNIN sähköistävää live-esiintymistä ja festarianthemeiksi nousseita biisejä? Vuonna 2014 Ilosaarirock-debyyttinsä tehneen SANNIN voisi kuvitella vähintään vuosikymmenen vanhemmaksi ja kokeneemmaksi artistiksi ja esiintyjäksi, sillä niin itsevarmasti ja ennakkoluulottomasti hän valtaa tilansa suurimmilta estradeilta.

Vuosi 2019 alkaa ja todennäköisesti myös päättyy SANNIN vuotena. Mittavasta kevätkiertueesta hypätään suoraan festarilavoille, ja neljännen albumin julkaisuakin on kiusoiteltu onnistuneesti uusilla sinkuilla Kaunis koti ja Dracula. SANNIN kasvua tähdestä todelliseksi superstaraksi on ollut riemu seurata, emmekä malta odottaa mitä mimmin esiintyminen tuo tällä kertaa tullessaan.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff