Shame (UK)

Shame

Vuonna 2018 debyyttialbuminsa julkaissut brittyhmä Shame on noussut rytinällä vaihtoehtorockin kiinnostavimmaksi uudeksi nimeksi. Bändin musiikki on räjähdysaltis yhdistelmä peribrittiläistä punkrockia ja Killing Joken ja The Fallin mieleen tuovaa post punk -paahtoa. Biisit ovat kiihkeitä ja ajo on kovempaa kuin juhannusjuhlien telttailualueella.

Shame soitti viime vuonna Helsingin Flow-festivaalilla täysin aseistariisuvan keikan, joka oli yksi tapahtuman puhutuimpia. Esiintyminen jätti suomalaiselle yleisölle Shame-nälän, johon heinäkuussa vastataan. Vihaista, meluista ja päällekäyvää – juuri sitä parasta itseään tarjoaa Shame Lontoosta!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff