Sunrise Avenue

Sunrise Avenue

Suomen suurin rockyhtye Sunrise Avenue saapuu ensimmäistä kertaa Ilosaarirockiin! Jättimäisiä stadioneita pitkin Eurooppaa täyttävä yhtye on harvinainen vieras Suomen suvessa ja Ilosaarirockin keikka onkin bändin kesän ainoa kotimainen festarishow.

Sunrise Avenuen alku on melkoinen sankaritarina. Samu Haber ja kumppanit sijoittivat omat ja ystäviensä säästöt äänittääkseen ensimmäiset biisinsä, onnistuivat hankkimaan niiden avulla kansainvälisen levytyssopimuksen ja möivät debyyttialbumillaan platinaa Suomessa ja Saksassa. Huikean alun jälkeen Sunrise Avenuen suosio on vain kasvanut. Haber on superjulkkis Saksassa, bändin biisit ovat soineet jättimäisissä urheilutapahtumissa sekä televisio-ohjelmissa ja bändin levynmyynti lasketaan miljoonissa.

Kaikkien menestyksen vuosien ajan Sunrise Avenuen ydin on pysynyt samana. Tärkeintä ovat tarttuvat ja vahvat sävellykset sekä valloittavan energiset keikat. Tätä herkkua saamme maistaa heinäkuussa Laulurinteellä. Jo oli aikakin!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff