Swallow the Sun

Swallow the Sun

Synkkää ja raskasta metallia soittava Swallow the Sun on yksi suomalaisen äärimusiikin suurimmista aarteista. Jyväskyläläisyhtyeen taru oli katketa vuonna 2016, kun perustaja Juha Raivion puoliso Aleah Starbridge menehtyi ja Raivio sulkeutui suruunsa. Synkissä syövereissä Raivio lääkitsi itseään säveltämällä ja tulos oli mykistävä. Swallow the Sun oli valmis syntymään uudelleen.

Tammikuussa julkaistu albumi When a Shadow Is Forced Into the Light on intensiivisintä ja vaikuttavinta Swallow the Sunia, jota on kuultu. Suomen virallisen listan kärkeen ampaissut levy on suomalaisen doomin ja death metallin merkkiteos, joka nielee auringon ja kaiken valon. Tällä materiaalilla bändin keikoista on tuleva kuolemaakin suurempia. Olkaa varoitetut!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: Architects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsJess Glynne (UK)Pale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsLauantai 13.7.: Cheat Codes (USA)Henrik!J. KarjalainenJVGLxandraMONO (JPN)Olavi UusivirtaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSunnuntai 14.7.: AlmaAnna PuuGasellitJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Rae Sremmurd (USA)SANNIShame (UK)Stam1na

Kevätliput myynnissä!

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä Premium-liput ovat nyt myynnissä. Hanki lippusi ajoissa!


Osta liput >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.


Tilaa uutiskirje >

Pääyhteistyökumppani

Koff